O NAS

Specialisti na področju pritrjevalnih elementov in pametne logistike C – artiklov.

S 30 letnimi izkušnjami in strokovnim kadrom smo tu, da vam pomagamo izbrati pravo rešitev.

Z individualnim pristopom vas vodimo do izbire kakovostnih pritrjevalnih elementov.

O PODJETJU

Tik pred osamosvojitvijo Slovenije smo se vprašali:

» Zakaj ne bi začeli nove zgodbe?«

In smo jo!

Danes v podjetju Inteco – skupina praznujemo več kot 30 let uspešnega poslovanja. Ponašamo se z naborom čudovitih naročnikov, večletnimi sodelovanji s partnerji, pridobljenimi izkušnjami na vseh ciljnih področjih naših storitev, inovacij na področju skladiščno – nabavnih procesov in kakovostnimi proizvodi. S svojim strokovno podkovanim pristopom poskrbimo, da se naše stranke rade vračajo nazaj.

30 LET IZKUŠENJ

Naš strokovni kader vam je na voljo za svetovanje, pomoč pri izbiri izdelkov in v iskanju rešitev za vas. Z večletnimi izkušnjami na področju poznavanja surovin in materialov vam bodo naši prodajni referenti z veseljem prisluhnili in svetovali na podlagi vaših zahtev.

Zaupajte nam!

Najdete nas v enem najlepših, kulturno, turistično in industrijsko obarvanih mest v Sloveniji, v Kamniku.

KONTAKTIRAJTE NAS
Marko Devčić
Marko DevčićDirektor podjetja
Milan Devčić
Milan DevčićProkurist podjetja

Ustanovitelju in glavnemu ideologu podjetja se je pridružil mlajši sin, ki je skrbno prevzel vodenje podjetja.

Slovensko podjetje z družinskim šarmom.

Z neposrednim pristopom stremimo k iskanju še tako komplicirane rešitve, za vaše gradbene projekte! Z izdelavo C – artiklov po vaših načrtih, vam nudimo enostavne rešitve pri avtomatizaciji nabavnega in skladiščnega procesa, ki se lahko prilagodi vašim zahtevam. Smo trdno povezana ekipa, ki deluje v interesu podjetja. Vsi prispevamo svoje sposobnosti in ne obupamo, ko nastopijo težave. Medsebojno zaupanje nas druži, da segamo k istemu cilju.

IZSTOPAMO IZ POVPREČJA!

Naša medsebojna podpora in vsakodnevno sodelovanje pri delu, nam daje motivacijo in zagon, da smo skupaj še boljši! Naša strast, ambicioznost in etične vrednote so temelji, na katerih smo zgradili in še gradimo, osebnost našega podjetja!