REFERENCE

Z našo podporo stranke ustvarjajo napredek, ki spreminja življenja, na različnih področjih. Dobavljamo inženirske elemente številnim Slovenskim, mednarodno znanim podjetjem. Z našimi izdelki pripomoremo h tehnološkemu razvoju države in s tem pomagamo zagotoviti boljšo prihodnost za naslednje generacije.

Avto-moto industrija

Ponosni smo, da smo dobavili komponente, ki se uporabljajo pri načrtovanju in izdelavi motorjev brez emisij in trajnostnih dostavnih vozil. Za tovrstno delo smo bili izbrani zaradi svojih izkušenj in strokovnega znanja, pri izbiri pravega produkta.

Medicinska industrija

Podpiramo podjetja, ki delujejo v industriji medicinskega inženiringa, z možnostjo dobave visokokakovostnih komponent, ki se uporabljajo pri oblikovanju in izdelavi medicinskih pripomočkov. Našo široko paleto vijakov, strojne opreme in pritrdilnih elementov je mogoče uporabiti za sestavljanje strojev, ki se uporabljajo za revolucionarne medicinske raziskave.

Navtika

Naši komponenti iz nerjavečega jekla so priljubljena izbira za pomorske aplikacije. Od uporabe pri sestavljanju čolnov in tovornih ladij, do vrtanja na morju in obnove ladijskih generatorjev, naši izdelki ponujajo trajno in dolgotrajno rešitev v številnih zahtevnih aplikacijah, tudi v najbolj neugodnih okoljih.

Proizvodni obrati – bela tehnika

Naši komponenti so izbrani zaradi visoke zmogljivosti in natančnosti. Od načrtovanja in izdelave prototipov do sestavljanja in množične proizvodnje – vodilne, svetovno znane blagovne znamke izbirajo INTECO izdelke za svoje projekte, tako velike kot majhne.

Elektrotehnika in elektronika

Precizni komponenti so priljubljeni v panogah elektronike in elektrotehnike, pri čemer se naši pritrdilni elementi iz nerjavečega jekla uporabljajo zlasti pri razvoju laserjev z neprekinjenimi valovi in ultrahitrimi laserji ter pri proizvodnji tehnologije za ekstremna okolja.

Energetske in okoljevarstvene storitve

Naši natančni pritrdilni elementi so pogosto vključeni v razvoj čiste energije. Ponosni smo, da podpiramo podjetja, ki delajo svet čistejši, varnejši in boljši.

3D printing

Izdelujemo tudi široko paleto specializiranih vijakov, zasnovanih za pritrditev v 3D natisnjeno plastiko. Ta vsestranska tehnologija izdelave odpira mnoga vrata za inovacije in hitro izdelavo prototipov.