STORITVE

V podjetju INTECO – skupina se zavedamo, da je vaše naročilo prioriteta in vestno skrbimo za polne zaloge inventarja ter dobre odnose z zunanjimi dobavitelji. Z dobro med oddelčno komunikacijo poskrbimo za ažurno in korektno obdelavo vaših naročil, od povpraševanja do odpreme. Poskrbimo tudi za vrhunsko kvaliteto izdelkov, po najboljši ceni.

PONUJENE STORITVE

Poleg standardnih pritrdilnih elementov, kot so matice, vijaki, podložke, navojne palice, zatiči, kovice, vam ponujamo tudi nestandardne pritrdilne elemente, med katere štejemo hladno in vroče kovane izdelke, stružene kose, kontrolo kakovosti in specialne površinske zaščite. Dobavljamo vse vrste vijakov in drugih pritrdilnih elementov, narejenih po meri in načrtu, ki so certificirani po svetovno znanih standardih: ISO, DIN…

Ponujamo vam tudi sistem avtomatiziranega nabavno skladiščnega procesa, imenovanega LOR sistem, ki smo ga razvili na podlagi lastnih želja po avtomatiziranju tovrstnega logističnega procesa s C – artikli.

Kaj so C – artikli?

Pod C –artikle štejemo vse izdelke, ki nimajo velikega vpliva na vrednost končnega izdelka in kjer strošek nabavno skladiščnega procesa presega realno vrednost kupljenega artikla. Raziskave so pokazale, da je prav na C – artiklih možno doseči največje prihranke.

Karakteristike C – artiklov:

  • Majhna vrednost v končnem izdelku
  • Velika pakiranja ( bulk )
  • Strošek procesa večji od samega artikla

Pod C – artikle štejemo izdelke kot so vijaki in vijačni material, ležaji, vskočniki, lepila, folije, maziva, majhni plastični kosi, drobni kovinski izdelki…