STORITVE

Poskrbimo za področje pritrjevalnih elementov in pametne logistike C-artiklov.

PONUJENE STORITVE

Med našimi storitvami najdete LOR sistem, inteligentno logistično storitev. Poleg tega pa imamo za vas v ponudbi standardne pritrdilne elemente, kot so vijaki, matice, podložke, navojne palice, zatiči in kovice. Vse je po DIN, ISO, BN in ostalih normah. Med storitvami so tudi nestandardni pritrdilni elementi in storitve, kot so hladno in vroče kovani izdelki, struženi kosi, kontrola kakovosti in specialne površinske zaščite. Dobavljamo vse vrste vijakov in ostalih pritrdilnih elementov narejenih po meri/načrtu.

Logistične rešitve

INTECO LOR sistem je ineligenčna logistična rešitev. Gre za edini sistem certificiranih rešitev logistike C-artiklov. Logistična rešitev poskrbi za prihranek do 90-odstotkov in avtomatiziran proces.

Plastična embalaža

Poskrbimo za kakovostono plastično embalažo za skladišča, proizvodnje in trgovine. Pri nas najdete plastične zaboje, plastične palete in plastične škatle.

 

Kakovost

Vsi naši izdelki so standarizirani po standardu kakovosti ISO 9001:2015, imajo boniteto odličnosti A in certifikat INTECO LAB. Vse cerifikate letno obnavljamo in poskrbimo za zunanjo in notranjo revzijo.

Izkušnje

Zagotavljamo več kot 30 let izkušenj, v katerih smo navdušili že več kot 10.000 kupcev, strokoven kader, garancijo kakovosti in individualen pristop. Z vsemi naročniki in kupci, s katerimi smo sodelovali pred tridesetimi leti, sodelujemo še danes.

Slovenski produkt

Vsi naši produkti so izdelani v Sloveniji.

Strokoven kader

Strokoven kader je tisti, ki vam pomaga do primernih rešitev in pri izbiri prave storitve, ki jo potrebujete. Našo ekipo sestavlja do 20 članov, vsak pa skrbi za svoje področje, ki ga povsem obvlada. Dodatno podporo nam dajejo tudi naši naročniki, s katerimi sodelujemo že vse od začetka.