INTECO LOR SISTEM

INTELIGENTNA LOGISTIČNA REŠITEV

Med iskanjem rešitve skladiščno nabavnega procesa, smo razvili pametni sistem, ki avtomatizira tovrstno proizvodno logistiko in jo ponujamo tudi vam!

Inovativen sistem računalniško vodenih delovnih postaj, t. i. števnih tehtnic, ki skrbijo za avtomatizacijo nabavno – skladiščnega procesa s C – artikli.

Kaj je INTECO LOR SISTEM?

Gre za proizvodnjo, prilagojeno s sistemom nadzorovanih obratov, ki vključuje števne tehtnice porabnikov in števne tehtnice proizvajalcev. Uporablja se za avtomatizacijo nabavno – skladiščnega procesa med podjetjem in dobaviteljem.

Tehtnica avtomatično zabeleži porabo materiala kupca in proizvajalcu sporoči potrebo po novi zalogi. Delovna postaja sproži zahtevek po dopolnitvi in kupčevo naročilo se izpolni iz skladišča končnih proizvodov. INTECO LOR sistem je sestavljen iz različnih tehtnic (od malih do paletnih tehtnic), vsaka tehtnica ima svojo elektroniko in svoj procesor (računalnik ) in je povsem samostojna. Vsaka tehtnica ima svoj display (ekran ) na katerem se prikazujejo podatki kot so koda izdelka, količina, naziv itd.

Senzorji 24 ur/dan, 365 dni na leto spremljajo zalogo, in po vnaprej določenih minimalnih in maksimalnih količinah same sprožajo naročila/odpoklice . To naročilo pride v naš sistem in sproži pripravo ter dostavo potrebnega blaga na točno določeno lokacijo/tehtnico .

Na vsaki lokaciji INTECO LOR sistema je nameščen zaslon na dotik, ki prikazuje vse tehtnice na tej lokaciji, vsaka tehtnica je na ekranu označena s kodo in barvo, ki pove ali je zaloga ustrezna in ali je tehtnica aktivna. Z klikom se odpre podroben prikaz, ki vsebuje vse podatke; ident artikla, količina, opis, zadnji prejem itd.

Sistem je popolnoma zanesljiv, morebitne napake se sporočajo avtomatsko. INTECO LOR sistem je plod slovenskega znanja in je v celoti narejen v Sloveniji.

Oskrbimo vas tudi s kakovostno plastično embalažo – zaboji, škatle in palete, ki so prilagojene za prevoz izdelkov ter primerne za skladišča, proizvodnje in trgovine.

Zakaj izbrati INTECO LOR SISTEM?

  • Zanesljivost procesa

  • Avtomatsko naročanje
  • Avtomatsko spremljanje zalog
  • Inventura na klik
  • Avtomatsko sporočanje napak
  • Povečana kontrola artiklov
  • Odprava odpadne embalaže